Rólunk

Rólunk

Ismerje meg jobban a Coface-t!

A Coface a világ egyik vezető kereskedelmi hitelbiztosítójaként több mint 75 éve segíti a vállalkozásokat a tartós és fenntartható gazdasági növekedés elérésében globálisan. A francia székhelyű cégcsoport leányvállalataként, a Coface Magyarországnál 1990 óta támogatjuk a hazai cégeket kereskedelmi kockázataik kezelésében.

A Coface-nál tudjuk, hogy a kockázatkezelés már jóval az első számla kiállítása előtt elkezdődik. Teljeskörű, integrált szolgáltatásaink a kockázatkezelés teljes folyamatát lefedik: a céginformációs riportoktól a kintlévőség-biztosításon át egészen a követeléskezelésig szakértő partnerként állunk vállalkozása mellett.

munkavállaló
0 +
milliárd euró árbevétel 2021-ben
ügyfél világszerte
0
országra kiterjedő jelenlét
0

Miért válassza a Coface-t?

A több, mint 75 éves szakmai tapasztalat és a nemzetközi piacon való jelenlét komoly biztonsági hálót jelent ügyfeleink számára is. Kockázatkezelési szolgáltatásaink a teljes vevőportfólió-menedzsment folyamatát lefedik, a kockázatmegelőzéstől a hitelbiztosításon át egészen a követeléskezelésig. Egyedi igények szerint meghatározott ajánlatot adunk és egyedi tervet készítünk, levesszük a válláról a követeléskezelés terheit.

Kereskedelmi hitelbiztosítás

Kintlévőségei biztosításával megvédheti vállalkozását a kifizetetlen számlák által jelentett kockázattól, ezáltal megőrizheti cége stabilitását. Hitelbiztosítási szolgáltatásunk által számos más előnyhöz is jut, mint például:

Céginformáció hitelbiztosítói alapokon

Globális információs hálózattal és kockázatelemzésekkel támogatjuk vállalkozását. Innovatív online felületünk, az iCON segítségével:

Követeléskezelés

Amennyiben egy partnere késve, vagy egyáltalán nem fizet, szakértőink leveszik válláról a behajtás terhét, ezáltal Ön a saját feladataira fókuszálhat és a kapcsolata sem sérül vevőjével. Mit nyújt Önnek a Coface követeléskezelési szolgáltatása?

Hungaro Flotta Kft.

„A Coface szakértői a mindennapos kockázatkezelésben partnerként állnak mellettünk és segítenek a megalapozott döntéshozatalban.
Már több mint 4 éve dolgozunk együtt – tudjuk, hogy mindig gyors, professzionális támogatásra számíthatunk tőlük.”Miklósa István
Pénzügyi vezető

Gazdasági elemzéseink

A Coface szakértői rendszeresen készítenek elemzéseket, tanulmányokat az aktuális gazdasági, pénzügyi, politikai és szektoriális témákról.
Olvassa el a legfrissebb publikációkat!

Visszatérés a járvány előtti normákhoz A Coface 2023-as németországi vállalati

Az El Niño jelenség 2023 végén történő újbóli megjelenése jelentős

A globális bizonytalanságok közepette a közlekedési ágazat a fellendülés jeleit

A Coface 2023-as vállalati fizetési felmérése azt mutatja, hogy az

Fő trendek és kockázatok a globális gazdaságban

A Coface a 2023-as Ország-és szektorkockázati kézikönyvét megújult formában, de a korábbi években megszokott módon – a várva várt kockázatértékelésekkel publikálja.

A gazdasági kutatócsoportunk által készített elemzések és előrejelzések 160 országra és 13 ágazatra terjednek ki.

Töltse le a Coface kiadványát ingyenesen!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Fő trendek és kockázatok a globális gazdaságban

  A Coface a 2024-es Ország-és szektorkockázati kézikönyvét megújult formában, de a korábbi években megszokott módon – a várva várt kockázatértékelésekkel publikálja.

  A gazdasági kutatócsoportunk által készített elemzések és előrejelzések 160 országra és 13 ágazatra terjednek ki.

  Töltse le a Coface kiadványát ingyenesen!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

  Kockázatkezelési szakértőink szívesen segítenek Önnek a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában, illetve a felmerülő kérdések megválaszolásában.
  Keressen minket bizalommal!
  1134 Budapest, Váci út 45. H/7.