Rólunk

Rólunk

Ismerje meg jobban a Coface-t!

A Coface a világ egyik vezető kereskedelmi hitelbiztosítójaként több mint 75 éve segíti a vállalkozásokat a tartós és fenntartható gazdasági növekedés elérésében globálisan. A francia székhelyű cégcsoport leányvállalataként, a Coface Magyarországnál 1990 óta támogatjuk a hazai cégeket kereskedelmi kockázataik kezelésében.

A Coface-nál tudjuk, hogy a kockázatkezelés már jóval az első számla kiállítása előtt elkezdődik. Teljeskörű, integrált szolgáltatásaink a kockázatkezelés teljes folyamatát lefedik: a céginformációs riportoktól a kintlévőség-biztosításon át egészen a követeléskezelésig szakértő partnerként állunk vállalkozása mellett.

0 +
munkavállaló
milliárd euró árbevétel 2021-ben
0
ügyfél világszerte
0
országra kiterjedő jelenlét

Miért válassza a Coface-t?

A több, mint 75 éves szakmai tapasztalat és a nemzetközi piacon való jelenlét komoly biztonsági hálót jelent ügyfeleink számára is. Kockázatkezelési szolgáltatásaink a teljes vevőportfólió-menedzsment folyamatát lefedik, a kockázatmegelőzéstől a hitelbiztosításon át egészen a követeléskezelésig. Egyedi igények szerint meghatározott ajánlatot adunk és egyedi tervet készítünk, levesszük a válláról a követeléskezelés terheit.

Kereskedelmi hitelbiztosítás

Kintlévőségei biztosításával megvédheti vállalkozását a kifizetetlen számlák által jelentett kockázattól, ezáltal megőrizheti cége stabilitását. Hitelbiztosítási szolgáltatásunk által számos más előnyhöz is jut, mint például:

Céginformáció hitelbiztosítói alapokon

Globális információs hálózattal és kockázatelemzésekkel támogatjuk vállalkozását. Innovatív online felületünk, az iCON segítségével:

Követeléskezelés

Amennyiben egy partnere késve, vagy egyáltalán nem fizet, szakértőink leveszik válláról a behajtás terhét, ezáltal Ön a saját feladataira fókuszálhat és a kapcsolata sem sérül vevőjével. Mit nyújt Önnek a Coface követeléskezelési szolgáltatása?

Hungaro Flotta Kft.

„A Coface szakértői a mindennapos kockázatkezelésben partnerként állnak mellettünk és segítenek a megalapozott döntéshozatalban.
Már több mint 4 éve dolgozunk együtt – tudjuk, hogy mindig gyors, professzionális támogatásra számíthatunk tőlük.”Miklósa István
Pénzügyi vezető

Gazdasági elemzéseink

A Coface szakértői rendszeresen készítenek elemzéseket, tanulmányokat az aktuális gazdasági, pénzügyi, politikai és szektoriális témákról.
Olvassa el a legfrissebb publikációkat!

A közép- és kelet-európai régió ötszáz legnagyobb vállalatát bemutató rangsort

Az ukrajnai háború következményein túl a globális monetáris szigorítás és

Négy hónappal Ukrajna orosz lerohanása után levonhatók az első tanulságok:

Az elmúlt két évben a különböző gazdasági feltételek, támogatási intézkedések

Növekvő finanszírozási igények és dráguló lehetőségek állítják kihívás elé a vállalati szektort
Az elmúlt két évben – más országokhoz hasonlóan – a közép- és kelet-európai régió is egyik válságból a másikba lépett. Gyorselemzésünkben összefoglaltuk hazákban és a többi V4 országban megfigyelhető gazdasági hatásokat és megvizsgáltuk, hogy milyen megoldásokkal tudnak talpon maradni a vállalkozások a jelenlegi volatilis környezetben is.

Töltse le a Coface gazdasági elemzését ingyenesen!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

   A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

   Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

   Kockázatkezelési szakértőink szívesen segítenek Önnek a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában, illetve a felmerülő kérdések megválaszolásában.
   Keressen minket bizalommal!
   1134 Budapest, Váci út 45. H/7.